Dreaming~

image

image

image

image

Now I am on my way to KL Sentral in the ERL. Last night I went to Ikea with Azy and Fish.

It was a good time spent with great food, nice view, great conversation… Hmmm…

Here’s a collection of my favourite looks maybe for my own home. It’s a dream. Hope I could achieve it.šŸ˜‰ *Pray!

Posted from WordPress for Android by aishahkay

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

7 thoughts on “Dreaming~”

    1. memang ler cantik makcik… dah memang display unit… yak a au…šŸ˜€
      anyway, daim memang best tapi manisssssssss sangat! tapi makan jer. hahaha

    1. pnf, da berapa lama tak gi? i faham sangat kalau rindu… sedangkan i yang hampir tiap2 bulan pergi ni pun still ada rasa rindu… apatah lagi you…

      arin, i pun suka… for now, have to collect lots of books to display on the too many shelves… (hehee)… berangan kan!

    1. buku yang tebal dan berat senang je nak cari… cuma kadang2 harga dia tu… auw.. maybe in times i’ll have such collection…šŸ™‚

      berangan lagi kan… tak abis2…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s