Dreaming~

image

image

image

image

Now I am on my way to KL Sentral in the ERL. Last night I went to Ikea with Azy and Fish.

It was a good time spent with great food, nice view, great conversation… Hmmm…

Here’s a collection of my favourite looks maybe for my own home. It’s a dream. Hope I could achieve it. šŸ˜‰ *Pray!

Posted from WordPress for Android by aishahkay

Advertisements

7 thoughts on “Dreaming~

    • memang ler cantik makcik… dah memang display unit… yak a au… šŸ˜€
      anyway, daim memang best tapi manisssssssss sangat! tapi makan jer. hahaha

    • pnf, da berapa lama tak gi? i faham sangat kalau rindu… sedangkan i yang hampir tiap2 bulan pergi ni pun still ada rasa rindu… apatah lagi you…

      arin, i pun suka… for now, have to collect lots of books to display on the too many shelves… (hehee)… berangan kan!

    • buku yang tebal dan berat senang je nak cari… cuma kadang2 harga dia tu… auw.. maybe in times i’ll have such collection… šŸ™‚

      berangan lagi kan… tak abis2…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s