Chori-chori

Curi2 masa kejap.

 

You know now I diberi tanggungjawab untuk jaga pratical students. Yeah. I have two under my supervision.

Dulu I tahu la this one girl from UiTM, she’s in Transport so okay lah. Ini sekarang dia bagi International Affairs students from UUM. HUHUHU.

I have no problem but when I want a justification on why me, they (the management) couldn’t give their words. Which is disappointing. I tak minta for a practical student pun for now.

I have requested for one, but in August…

Nevertheless… just make them work…

I do have much things to go through pun…

*******************************

Okaylah.

 

Bai!

 

 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

2 thoughts on “Chori-chori”

  1. huhu patutlah aku nampak 2 org ladies masuk office kau semalam after solat zuhur..aku macam ehhh ada pegawai baru ke apa..tapi mcm muda sgt pulak..takpe for the time being gunakan peluang ni utk tolong mudahkan kerja kau at least they got something and u got something…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s