Ramadan 2012….

Alhamdulillah,

It’s already 17th Ramadan. Alhamdulillah, setakat ni puasa baik baik sahaja. Cuma, amalan sunat tak banyak yang dibuat.😦
Malu.
Puasa tahun ni lebih senyap, tidak ada lagi rancangan berbuka di luar yang berturut-turut. Baik undangan kawan atau atas urusan kerja. Elok juga. Malas sebenarnya nak fikir nak bersesak-sesak semasa nak solat.😛
Cuma esok, insyaAllah akan menyertai kawan-kawan di Alamanda. Khamis nanti berbuka di tempat kerja pula.
Hujung minggu Ramadan dihabiskan di rumah makcik di Ampang. Lepak-lepak dan jalan-jalan dengan adik-adik dan sepupu. Best.
So, anyway, here are collection of photos during this Ramadan. (including the trip to St. Petersburg and Paris).
St Petersburg at 5.30 am
Russian colleague, Margarita😉
Church of Resurrection
Peter’s Mosque
Russian Dolls🙂
somewhere in a country (can’t remember the name of the park, in St. Petersburg)
Hermitage Square, St. Petersburg
Paris, Rue Dourout
Paris, Montparnasse Metro
Paris, Musee Du Louvre
Paris, Musee Du Louvre (where the Da Vinci Code is shot and  here’s the place of Monalisa (the painting))
Families, Ampang.

That’s all.

I guess there will be no full report of my trip to St. Petersburg and Paris.🙂

(macam ada orang baca kan…)

Selamat berRamadan semua!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

8 thoughts on “Ramadan 2012….”

  1. la.. ida baru nak ajak iftar kat rumah on thursday.. lain waktu lah ye..

    btw, i always read your blog ok. almost every day. i find it most informative🙂

    1. oooo
      hehe..takpe ida, maybe boleh lepak2 malam after terawih… belanja i starbucks ke… best gak… ada lagi free drink coupon?😛

    2. ada lagi starbucks yg tak redeem. tapi tarawih abis lambat. sampai alamanda da tutup kedai eh..

    3. Starbucks Cyberjaya dah bukak ke? masa bulan lepas rasanya belum lagi. menarik juga itu idea. lepas bulan puasa la tapi, hahahah

  2. alamak..cantiknya pemandangan St Petersburgh tu. aku nak doll tu gak weiiii…so cute la..andd….sepupu ampang mu dah besor belaka ye…

    1. hehe… alamak… russian doll tu… magnet adalah, nak?
      sepupu ampang yang paling kecik dua orang tu la..
      yang kurus tu si fatihah n yang bulat comel tu miela…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s