Selsema

Hai.

Tak sihat pulak hari ni. Lelangit rasa kering jer. Tekak gatal2. Sejuk je rasa bila kat opis.

Esok ada perkara yang perlu diselesaikan. Harap2 berupaya lah bangun pagi2. Dugaan.

Tak ada apa pun nak update lagi. Nak tunggu masa nak balik saja ni.

Oh.

Tadi, I temankan Oren shopping baju raya. End up, I rasa I yang shopping lagi banyak. I beli jubah raya for me and my mum, and beli biskut raya. Pffft. Anyway, Oren berjaya juga dapat baju raya idaman dia. Hee.

Semalam pun I ada beli biskut raya. Tapi tak berapa sedap lah. I dah try semalam. Takpelah. Nasib lah I beli satu bekas jer satu. RM40.  Tadi I beli 4 bekas biskut ngan kacang campur semuanya RM100. Okaylah tu.😛

Tahun ni I takde tempah betul2 sangat biskut raya. Tak sempat. I tempah 3 jenis je kut.

Tadi I juga ada discussion dengan lecturer/pemantau yang datang untuk memantau prestasi latihan budak praktikal yang I selia ni. Overall, okaylah.

dengan pelatih dan lecturer berkenaan. He said he’ll put the photo in his report. huhu.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

4 thoughts on “Selsema”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s