Baju..

image
percubaan dress poplook.com😉 nice tak?
image
baju Rizalman, less RM50 di Tesco KB. Ini dalam fitting room la…🙂

Hehehe…

Galak kan try2 baju di fitting room ambil2 gambar… typical girls update.

I beli baju Rizalman tu. Last piece dah tinggal pun. Ada juga design lain tapi paling suka yang ni.

 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

4 thoughts on “Baju..”

    1. thanks sally…
      tak sure la dress yang ni boleh muat ke tak sebab dia chiffon tapi dia ada banyak dress jersey material yang aku rasa lagi sesuai untuk peknen ladies…
      orang pregnant best… perut buncit pun orang tak kutuk! hahaha ;P

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s