Malas

Lirik lagu Judika

“Oh Tuhan tolonglah aku, hapuskan rasa cintaku, aku pun ingin bahagia… walau tak bersama dia…”

Itu melekat tahu.

Kadang-kadang bila sing along, I takut nanti cukup 40 kali ulang, I tak dapat pulak perasaan cinta tu.

Now pun dah malas malas nak fikir pasal cinta cinta.

Cinta nak sambung belajar je.

Pastu nak sambung belajar lagi kat oversea. (Ini macam budak nak amik SPM punya cita-cita)

Apa-apa pun,

Kalau ada, adalah.

Malas nak fikir. Sebab menyakitkan hati je lebih.

Cinta bagi I yang hopeless ni… sepatutnya menyenangkan… memudahkan, menenangkan… kalau sakit hati… baik tak payah, kan?

 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

2 thoughts on “Malas”

  1. jangan putus asa dengan cinta..

    “trust me, i know better!!”

    denying was total failure

    holding-on will not determine strength.. a step towards it was a giant leap. chill🙂

    /me menasihati diri sendiri.. toim toim toim yahhhhhh

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s