Perkara baik perlu diteruskan!

Salam!

12-14/12 hari tu saya ke Phnom Penh kan. Alhamdulillah. Presentation takdelah best mana, nervous je lebih kut. Penyakit. Bukan kali pertama pun present paper tapi itulah. Gelenya kata orang kelate. Ada few questions yang ditanya lepas presentation, alhamdulillah, dapat saya jawab walau tergagap seposen dua, what do you expect, I bukan orang putih.😀 Ada juga terkeluar Manglish word, the “lah” at the end of my sentence. Halah, jawab pun kat kawan-kawan serantau so, diorang tahulah (kut). Even ada few orang putih pure dari World Bank, ah, they too had been working with ASEAN Member States haruslah diorang faham. Tak faham jugak takpelah.

Some questions are related to the trade facilitation, which I am no that expert but I did know few things, akibat dari banyak sangat mesyuarat, so okaylah, bolehlah jawab. Paling best komen Cambodia, more or less, this was what he said “even Malaysia yang maju pun ada masalah dalam membangunkan Pelan Nasional ni, apatah lagi Cambodia” itulah dapat saya simpulkan. Cambodia punya wakil ni selalu dah meeting sama. HEHE.

So, on weekend I drove to Terengganu! It’s my brother’s wedding day! Okaylah, here’s few photos of that day.

thehah, angah + nor, su… down : ainun, nurul and me
my family🙂 (we missed mum, though…😦 )

Overall, things went on pretty well, alhamdulillah. Now we are preparing for a kenduri at our home pula on 28 Dec. Semoga dipermudahkan. InsyaAllah!

So, there.

Have a great day everyone!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

4 thoughts on “Perkara baik perlu diteruskan!”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s