Kehadapan Vin Diesel.

Nota : Ini post tidak fikir panjang.

Oh, saya tidak lah ada perkara pasal Vin Diesel pun yang nak dikongsi.

Cuma, few months ago, saya ditakdirkan kenal dengan seorang lelaki misteri yang saya namakan Vin Diesel je lah. HAHA.

Kenal dia melalui satu media sosial. Tak kenal sangat. Tapi entah mengapa, tersangkut dengan dia. Bukanlah jatuh cinta atau apa sepertinya, cuma rasa macam ada chemistry.

Tapi sekarang, dia dah jauh dari hidup saya. Saya pun tak tahu kenapa. Perkara berlaku secara tiba-tiba sahaja.

Vin Diesel pernah kata kat saya “I’m here if you need me.”

Masa tu saya pun tak tahu kenapa dia sanggup cakap macam tu. Sebab I didn’t expect him to say that at all. Sebab kami tak kenal sangat pun. Masa tu saya sedang melalui satu perkara yang sangat menyedihkan seumur hidup saya.

Tapi,
Dua tiga hari kemudian, dia hilangkan diri dia.

Tapi saya masih boleh tengok dia. Through this media lah. But then, I sindir-sindir until dia terus block I.
Maybe I was dumb, sindir-sindir sampai dia menyampah and thought, damn budak ni. (hopefully not).

But, I sindir sebab I pelik.

Cuma I sedar, mungkin dia keluarkan ayat  “I’m here if you need me”  tu masa dia rasa dia boleh ada untuk saya, then suddenly he came to his senses that he actually shouldn’t say that to me. Maybe he came to realize that his offer was too heavy to bear.

Vin Diesel,
If you ever read this, please know that I am so sorry for the words I’ve said or the things I’ve done that might make you angry.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

6 thoughts on “Kehadapan Vin Diesel.”

  1. My advise dear, please do not believe those things online. He might just say the exact same thing to others, who knows, right? Maybe he just fishing. Online.

    Men such him, get rid of them, ASAP! Blocked them out of your mind. Draw a big, huge imaginary box, place them inside. Put a curse or something on the lock, let them inside. Rot.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s