13 Ramadhan dah!

Salam,

Bulan puasa tahun ni macam sibuk je kan. Mesyuarat sentiasa ada, siap ada bengkel lagi, ada retreat lagi, sempat buat restructuring lah apa lah.

Pastu saya pulak rasa macam malasnya nak layan berbuka di luar. Kecuali tempat tu ada surau yang elok, ehem. Mines, tempat kesukaaan saya memang fail bab surau ni, sempit dan basah. EEE… Tak suka, surau kat Alamanda pulak, sejak renovate, and tukar tempat ni, saya tak tahu pun tempat baru kat mana. Punyalah malas nak solat di shopping mall. Biasa lepak di Alamanda atau Mines (paling dekat) pun pergi time lunch atau after maghrib. Mujurlah orang perempuan ni ada hari-hari tertentu boleh cuti solat.😀 Bolehlah kalau nak berjalan lebih sikit masa tu. Erk.

So, macam mana entah Ramadhan kita semua? Harap semuanya sentiasa dalam rahmat Allah, dikurniakan tubuh badan yang sihat untuk beribadah, insyaAllah.

Okaylah.

Salam.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

2 thoughts on “13 Ramadhan dah!”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s