Lupa password je now

Salam,

Hi u ols. Lama dah tak update kat sini, I lagi senang update kat blog satu lagi. HEH.

So, macam mana puasa? I okay jer. Semalam sempat gi beli baju raya sepasang kat pinggir Jalan TAR. Tak larat nak masuk kut, ramai gila orang.

Apa lagi? Cuti dah mintak dah, balik raya InsyaAllah Sabtu nanti.

Duit raya belum tukar lagi. Duit cash nak tukar duit raya pun belum ambik lagi.

Shopping baju raya dah setel untuk adik2.

Hmmm. Malasnye la kan update ni.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

1 thought on “Lupa password je now”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s