Lagu

“Kuberkelana mencari, harapan yang kita impikan….”

“Ku tak habis fikir, kurangku di mana… kau tega melepaskan aku…”

 

Bukanlah ada kaitan pun, tapi macam suka je dengar.🙂

 

Ada juga masa-masa yang emosi tak berapa terjaga tu, dengar lagu sikit pun nak nangis, padahal, tak ada kaitan langsung!😛

And emmm,

Ada juga certain people, yang even dia tanya, “kenapa”, “apa khabar” pun kita rasa macam best  saja, kadang-kadang rasa nak nangis, hoi, teruk betul, perasaan.

 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

2 thoughts on “Lagu”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s