Much Ado About Nothing

Hari tu, saya ada tengok movie ni, satu cerita buatan semula based on Shakespeare punya novel.🙂 Of the same tittle. 

Kelakar betul cerita ni, saya suka Beatrice and Benedict yang macam kelakar sangat (and of course uncle yang handsome dan bodyguard yang handsome juga).🙂.

One of the quote yang saya suka, tak sure betul ke tak, tapi ginilah lebih kurang.

If I don’t show empathy, I’m a villain,

If I don’t love her, I am a fool. 

Something yang Benedict sebut lepas dia dapat tahu dari bos dia tu yang si Beatrice suka dia. Sangat comel. 

🙂

Dapat 7.4 bintang dari IMDB.

 

Hari tu, saya tengok I, Frankestein, entahlah, orang belanja. HEHE. Layan je lah.

 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

1 thought on “Much Ado About Nothing”

  1. Assallam..dik..akak ada terbaca review awak pasal chennai. Boleh x
    akak hubungi awak utk dptkan info pasal chennai tu..akak akan ke chennai
    middle march ni..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s