Much Ado About Nothing

Hari tu, saya ada tengok movie ni, satu cerita buatan semula based on Shakespeare punya novel. 🙂 Of the same tittle. 

Kelakar betul cerita ni, saya suka Beatrice and Benedict yang macam kelakar sangat (and of course uncle yang handsome dan bodyguard yang handsome juga). :).

One of the quote yang saya suka, tak sure betul ke tak, tapi ginilah lebih kurang.

If I don’t show empathy, I’m a villain,

If I don’t love her, I am a fool. 

Something yang Benedict sebut lepas dia dapat tahu dari bos dia tu yang si Beatrice suka dia. Sangat comel. 

🙂

Dapat 7.4 bintang dari IMDB.

 

Hari tu, saya tengok I, Frankestein, entahlah, orang belanja. HEHE. Layan je lah.

 

Advertisements

One thought on “Much Ado About Nothing

  1. Assallam..dik..akak ada terbaca review awak pasal chennai. Boleh x
    akak hubungi awak utk dptkan info pasal chennai tu..akak akan ke chennai
    middle march ni..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s