Hari ini birthday kawan saya

Nama dia Jimi. Sebab dalam kalangan kawan2 ada dua Jimi, kami panggil satu Jimi Baik satu lagi Jimi Jahat hahaha. 

Dua-dua baik pun sebenarnya. 

Jimi Baik yang sambut birthday hari ini.

Tadi saya temankan dia lunch kononnya. Tapi kami lepak di Tomei (ye, kedai emas tu… ) lama sebab Jimi nak trade in gelang lama yang dia beli untuk wife dia. Birthday dia, wife dia dapat gelang pulak. Gelang lama tu, tak emas sepenuhnya, so tadi cari gelang yang 100% emas… 916…

Tu saja then, dia belanja saya kopi di Starbucks… pastu dia dapat kek free dari Starbucks…

 

Nak cakap nya, birthday dia… tapi dia yang kena bagi hadiah kat orang hahaha

By the way, thanks Jimi sebab belanja saya kopi haha. Semoga sentiasa dirahmati Allah. HAHAH. Macam lah dia baca blog ni.

 

p.s : Jimi Jahat duk London dah sekarang…. 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

1 thought on “Hari ini birthday kawan saya”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s