Titik titik (tak tahu nak letak tajuk apa).

Salam,

Macam-macam dah berlaku lately kan. Ada kawan kata, so much for VMY 2014.๐Ÿ˜ฆ Sedih.

Kerja banyak jugak (tapi macam biasa nak juga membebel sini). Semalam jumpa Ketua PGS, Dr. Sariwati, dia cakap “you, naughty girl!” waaaa….

Sebab banyak miss things on my study.๐Ÿ˜ฆ

IMG-20140317-WA0008
a friend sent me this๐Ÿ˜‰

Semalam ada Seminar, can you believe it, (ceh saja je) that I was one of the speaker???? Ingat dulu in 2010 when my boss was invited to be a speaker at a Forum and he asked me to do some briefing, I was like, kept avoiding and saying things like, I takut, nervous whatever agaknya my boss menyampah kut terus dia kata, takpelah. Pui.

Few times, I jadi speaker, tapi tahu tak, setiap kali sebelum bercakap, tentu saya berdebar sampai sengal gigi. Tahu tak perasaannya tu? And lepas few minutes, barulah selesa with the mic, rostrum and slides etc la yang berkaitan dengan pembentangan. I was given half an hour yesterday… But I finished my presentation in less than 20 minutes, and there were like 5 questions from the audience. Not bad, huh?๐Ÿ˜›

I met few familiar faces, well, sebab this field memang baru nak popular di Malaysia…. memang tak berapa ramai yang involve… pergi sana sini tahu dah, I think itu yang buatkan I lagi nervous, sebab I tahu, orang yang dengar my presentation semalam sebenarnya lagi banyak pengalaman daripada I. Really respect them.๐Ÿ˜‰

Okaylah, I think that would be all. (Ayat closing pembentangan)๐Ÿ˜›

Love is all around, eh?

Oh, I wanted to update about my friend’s wedding on Saturday. It was a beautiful event.๐Ÿ™‚ I was one of the bridesmaids… Ahad ni ada majlis sanding. Jadi pengapit (lagi). My friends said that I could be like Katherine Heighl in 27 Dresses? haha๐Ÿ˜‰

on our way to akad nikah :) fisha was driving
on our way to akad nikah๐Ÿ™‚ fisha was driving
IMG_20140315_111055
With the bride to be๐Ÿ˜‰
IMG_20140315_122221
Alhamdulillah๐Ÿ˜‰
IMG_20140315_134143
Happy!
IMG_20140315_140758
๐Ÿ™‚

ย 

 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s