Quote of the day

“Tapi echah bila keluar dengan kau, aku macam tak payah tengok handphone”

Heeee…

*

On another story, betul kah, kita akan lebih mudah terasa dengan seseorang yang lebih rapat dengan kita? Well, hmmm perkara ini macam memeningkan sebab sepatutnya dah faham kan sikap mereka (yang rapat dengan kita tu) macam mana, so secara teorinya adalah lebih mudah untuk kita menyesuaikan diri dengan sikap dan perangai orang ni. Tapi kan, yang jadi adalah sebaliknya. Sebab entahlah. Benok ore Kelate kata. 

Satu lagi, when saya rasa serabut dengan persekitaran saya, contohnya dengan ofis ni, dengan budak2 kat ofis ni, saya akan cari je alasan nak lari jauh. Taklah jauh mana pun, habis2 pun lari ke bawah jumpa Sally hee.🙂 Hari ni, tetiba je cam ada something wrong kat office ni. Maybe semua orang tengah serabut so sedikit je pertanyaan, akan buat orang lain rasa serabut and seterusnya tanpa sedar menyakitkan hati. Biasakan macam tu. Biasanya, ketidakpuasan hati kita disalurkan kepada orang yang innocent… Kesian. Tapi, hati… dia bukan tahu apa. 

Eh, tak tahu nak tulis apa dah. 

Sebenarnya, saya baru discover yang tahap jeles saya ni agak teruk. Teruk yang saya pun terkejut. Saya ingat saya cool. Saya kan memang poyo. Ingat diri tu positif sokmo. NOOO. Berangan je lebih. Ore Kelate kata, koyaaa. 

Apa lagi? Oh, dah 5.30pm! Cepatnya masa berlalu sekiranya berblog. Sekiranya kau! Takde perkataan yang lagi skema? 

So, I guess that’s all. 

p.s : Like anyone care, I still want to announce that I have deactivated shahzere on twitter. :) 

 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s