Penat

I am really tired, I think and it is just Monday. I have a lot of things to be done. And I don’t have much info and help as I wish I could have.

Rasa macam tak sempat nak bernafas dengan tenang. Tak berhenti2 emel dari pagi. Ada few things nak kena confirmkan, nak kena setkan. And in half an hour I am going to Port Klang, I have two meetings scheduled there. Senang. Jauh kan nak gi sana so buat dua sekali gus and paksa diorang belanja lunch.

Apa lagi, pasal Persatuan Wanita ni satu. Huh. Penat. Yang ni paling menensyen kan. If that is the word, that would be it. Semua benda nak kena setel there and then. What annoys me much is that they made decision between themselves then, in a blink of an eye, nak kami dapatkan segala benda siap. Oi, how could us be prepared. Yeah, I sound so negative, can’t help it.

Pasal meeting regional pun sama. Pasal land border ni, payah sebab deal dengan Borneo yang ada their own ministries. Beza few things here and there. Oh.

Takpelah, I hope things could be arranged. It just that I need to just write things out otherwise they will be swimming menyesakkan kepala otak I je.

Hope you guys have a great week ahead.

🙂

Salam.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

1 thought on “Penat”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s