Sabtu dan Ahad

Tak buat apa sangat. Pagi2 Sabtu breakfast date with Puteh and her family. Oren and Maria tertanya2 sejak bila pula aku baik dengan Puteh. Haha, kelakar. Memang la. Sebab tak pernah2 kut makan dengan dia. Actually I was planning to come to Rania’s birthday bash, tapi ada hal pula on the day, so since dah memang ada hadiah, jadi aku pun plan nak bagi je la kan. Ingat nak minta budak opis antakan ke opis Puteh je, tapi Puteh ajak jumpa… Bagus jugak, sembang2… nama je dulu satu sidang. HAHA.😛

PhotoGrid_1415611628621

Rania and her present😉

Lepas tu pegi opis lepak2. Petang balik rumah lepak lagi. HEHE.

Ahad, keluar with my sister. Jumpa Vitacare warehouse sale. Beli make up Silky Girl and Revlon…🙂 Murah, from RM8-Rm12 je harganya… Then, I picked up Maria and we went to Aaron’s birthday party. But the weirdest part was I didn’t even get see Aaron. Haha.

PhotoGrid_1415611576051

IMG_20141109_172804Love the effect of the wind. HAHA. Dress from Poplook.

How was your Monday?

IMG_20141110_132530-1

My lunch today.😉 Was nice.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s