Bowling lagi

Hi,

Esok ada tournament Bowling, sukan empat penjuru melibatkan bomba, polis, tentera dan peeteedee. Aik, keje apa pulok peeteedee tu… Adalah, keje gomen biasa2 je. Cukuplah nak makan pakai, alhamdulillah.

Biasalah, pemain ala-ala macam I ni sekadar melengkapkan bilangan player saja, I main kategori foursome, which is satu team ada 4 orang. Orang yang paling terror main single, kedua hebat main double, yang ketiga hebat main trio. Yang biasa2 4some ler.

Last year dah main macam hampeh je score I. HEHE. Hopefully this year, I will improve.😉

So, all the best!

This is my third time playing for pptd team.🙂

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s