The new mall

IOI City Mall was launched yesterday. So many people were there. Macam baru terlepas but everyone sangat bergaya I think. I je was in my baju kurung batik. Which is always my favourite baju kurung pun so I felt good anyway. Still, ada juga yang berseluar pendek dan berselipar jepun saja, apa-apa la asal selesa.

Ada banyak kedai yang dah dibuka, and few still in process. Tony Roma’s, Uniqlo, TCRS… I like uniqlo but at Alamanda pun ada. Ermmm. Ada H&M. Okay, good, but lain2 biasa jer. Maybe it could be Mines’s replacement. But Mines ada banyak kedai baju yang murah, yang ni nampak macam The Curve, Paradigm and Setia City Mall.

Parking is still free, I think.

Setakat ni belum ada special feature like art on wall ke, glass floor semua tu belum ada…

But, itu pun my observation for only two hours. Kena pergi lagi ni. HAHA.

But I still like IOI Mall and The Mines (masa tak jammed).

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

3 thoughts on “The new mall”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s