Full Saturday

Hello,

I am now at the office. Anyway, I had a chance to watch Formula E. Walaupun salah gate mula2 tu, tapi sempatlah tengok beberapa biji kereta berlumba sebelum race tamat. :O Mujur la tiket free. Eh.

Pagi-pagi pergi servis jiji sebab plan nak balik kampung Jumaat nanti, insyaAllah. After that moved to klia2 to see Che An, she’s one officer from RTD Sabah. πŸ™‚

Then, met Kak Ju at the office, pick her up to Formula E Circuit. Cuaca sangat bagus today. Alhamdulillah. πŸ™‚

So, please enjoy beautiful pictures. πŸ˜‰

Baru semalam rasa nak berjalan ke luar negara, lupa kat sekeliling ni pun ada banyak tempat cantik. Hmmm. Don’t take things for granted, okay.

The Control Tower ;)

The Control Tower at klia2 πŸ˜‰

IMG_20141122_151610-1

The Ayer@8 from Masjid Besi πŸ™‚

IMG_20141122_131102-1

With Che An. πŸ™‚

IMG_20141122_150821-1

Berlatarbelakangkan Jambatan paling glamer di Putrajaya ni…

IMG_20141122_150922-1

My soul sister, this one.

IMG_20141122_151746-2

Lovely day….

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s