Mee Sedaap yang sedap!

I suka sangat la dengan mee sedaap cup ni! First time I makan yang perisa Bakso… I beli kat Bali. Ayoyo teringat ingat. Sampai mee bakso yang jual kat kedai tu pun tak leh celen… Pergi Penang, I jumpa, beli tapi tertinggal kat hotel… Last week I pusing2 jumpa kat Tesco! WOW!

I beli empat cup terus. haha. Dua bakso dua soto. Mee goreng pun sedap. Ari tu makan share2 ngan C haha tak cukup!

Kalau you all jumpa and terasa nak beli ke tak nak beli ke tak, baik you all beli jer. Murah pulak tu now masih lagi promo seringgit lebih je.🙂

Yums!

IMG_20141126_141231-1
Ready to be eaten!

images

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

1 thought on “Mee Sedaap yang sedap!”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s