January~

Hello,

Hi.

Let me summarize.

First week.

I drove to my hometown to visit my relatives and family yang terlibat dengan banjir. Memang sedih.😦 I gave apa yang termampu, hopefully they will recover quickly. Both, physical and spiritual.

Second week,

I went to Siem Reap (again!) for a meeting. Yeay. I always love it there. Angkor! and the old market, active night life, cheap transportation, and good friends, yeah!

End of second week,

My youngest sister got married. So, I went back home again.🙂

Third week, I went to KK, just got back here on Saturday. For work, of course.

And now… sibuk lagi, banyak lagi perkara yang perlu dibereskan. Badan dah sakit sakit. Tak cukup rehat. Selalu rasa nak take time off tapi bila fikir akan menyusahkan orang, terus rasa, takpelah.

Hati ni ada sedih sikit. Tapi sebab busy jadi tak terfikir sangat. Tapi kat KK ari tu, memang rasa nak nangis saja. Takleh leka sikit mesti teringat benda sedih sedih pastu nak nangis. Tapi kena tahan sebab masa tu keluar dinner dengan bosses. Terus rasa tak selera, padahal depan mata ada udang, ketam, yang I suka semuanya. Betullah kata orang, tak ada maknanya ada semua benda di dunia ni, kalau hati, kosong, sedih.

Hopefully perasaan ni tak berkekalan. I need to be healthy and positive.🙂

Hugs to the new year! (Still applies, no?)

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s