What I think

If someone doesn’t want to be your friend anymore, decided to cut you down from whatever things that connect you to them, well.

I’d say, good for them, if that what suits them.

Bukan kata nak bergaduh, tapi kalau kita ni dah tak digemari, buat apa lagi kan.

Oh btw,

I keep on thinking about my life too. At this point, all I think is, I just want to be happy. In what way, whatever way.

Oh, I dah pindah rumah, fully duduk rumah baru I. Cuma ada few things yang masih lagi ada di rumah lama. Mungkin akan finalise semuanya this week, need to return the keys and the access kad too.🙂 So thankful to have friends like Nana.

One thing that was funny though, I tend to take her presence for granted. Dulu, bila tak duduk serumah, at least sebulan sekali sure jumpa for makan makan tapi bila duduk serumah… punyalah susah nak make time for each other! Pang….

Should see her and take her out more in the future.🙂

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

2 thoughts on “What I think”

  1. as we grow old sometimes the demand on our time grows too.. keje lah, family lah, ME time lah.. it made friends drifted apart, kan?

    I miss kak Nana and geng Litium.. dah lama tak say hi.. nak jumpa lagi la susah bila dah duduk di kemaman ni.. sigh..

    happy new house.. nanti jemputlah ida datang, hahah

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s