Sex and The City, argh!

Last night I stumbled upon my fav series, the SATC on HBO. Walaupun dah ada set dvd tapi still nak tengok juga kan yang kat HBO.

The part that I remember the most bila Miranda kata,

how come, lelaki bujang, umur 34 yang takde rumah, takde keje, is a catch…

while perempuan, umur 34, yang berjaya, ada segalanya, tapi bujang… is tragedy…

Gitulah lebih kurang. I remember writing about this before. Ugh, dunia.

And in the end, Carrie dengan bengongnya slept with Big sedangkan Aidan tengah bersusah payah cantikkan flooring kat rumah Carrie. Adoi, woman… Apa masalah.

I cuba sedapkan hati je lah yang Carrie tahu Big itu jodoh dia, ye lah in the end they got married tapi…. ishhhhhhhh.

Okay itu aja…

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s