like-like

Semua orang pun nak bahagia

Dan definisi bahagia untuk setiap orang mungkin berbeza.

Mungkin orang ni bahagia dengan perkahwinan dia, jadi dia harapkan semua orang supaya berkahwin. Mungkin yang lain pula bahagia bila ada duit banyak, jadi dia nak semua orang banyak duit.

Entahlah.

Pada umur umur yang macam ni (macam tua sangat je) saya masih lagi tak reti nak define happiness betul betul. Rasanya feeling content dengan sekeliling kita tu sudah cukup. Bagi saya lah.

Saya nak juga rindu rindu tu. Tapi, biarlah berbalas. Kan?

Advertisements

3 thoughts on “Semua orang pun nak bahagia

    1. setuju dengan kak nana.. bila tak sibuk, mula la datang fikiran yang menyerabut 😥

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s