Enter frame

YVES ROCHERMy pencuci muka…🙂 best, ada anti-ageing element katanya, sesuai lah dah 30 lebih dah…

toner

My toner, old packaging, now dah new packaging, been using this brand for almost three years now.🙂

Crema-hidratanta-ultra-mata-de-zi.jpg moisturizer

This is the moisturizer, best. Sesuai sangat dengan kulit muka yang berminyak ni.Old packaging gak, sebab set ni beli last year… dah nak abis, dah beli new packaging.. .rasa macam tak sabar je nak bukak yang baru, sama dengan toner jugak…

sunblock

Yang ni my sun block… best! I beli sebab sale di lazada. HAHA. Brand MISSHA. Dah nak abis jugak… (Pun tak sabar nak beli yang baru)😛

foundation ku  teatree01n02

Yang dua ni best.🙂 kalau travel senang pakai Body Shop punya. loreal

Ni baru beli, sebab beli body shop before, pecah jatuh… so kecewa beli yang mahal-mahal tapi careless beli lah yang ni.  RM30++ je kat Watson’s. Macam cantik je bila pakai ni. Kerana diriku begitu berharga.. Pheewitt..  ha ha born lippy

My ultimate favourite. I rasa dah bertahun dah pakai ni tapi lately I’ve found out that Body Shop dah tak jual benda ni… Sedih.

imagetea_tree_blemish_fade_night_face_lotion

Bonus ni pakai malam malam. Beli kat airport Hanoi (Murah banyak, 11USD)

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

3 thoughts on “Enter frame”

  1. baru perasan body shop tu ada tulis bb cream… haha.
    i pakai body shop tu kalau travel/outstation je senang…😉
    kalau kat rumah pakai yg yves rocher tu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s