Not so glam, not so rich, not so smart, but it’s okay

Sebab Tuhan dah jadikan semua orang itu terbaik, terpulang pada diri sendiri on how to make the best of what we have now.

I selalu juga ingatkan diri, tapi memang mudah terlupa. Tak semua yang kita nak tu baik untuk kita (obviously, aishah). Tapi, susah kan. Temptation is everywhere.

Semoga kita sentiasa bersyukur. Amin.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

1 thought on “Not so glam, not so rich, not so smart, but it’s okay”

  1. Aameen..

    semoga kita selalu dapat bertahan melawan dugaan.. lebih-lebih lagi di bulan puasa nih.. hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s