Beli tudung

Tadi lepas meeting, sempat ajak P.A Boss keluar kejap pergi jenguk Festival Ramadhan dekat depan POJ. Tujuannya nak belikan tudung nak bagi hadiah dekat bibik kawan saya yang akan balik Indonesia for good this Saturday.

Kawan saya kata, baiknya lah. Belikan tudung untuk bibik. Padahal bukan bibik saya pun. Hihi. Tapi bibik ni baik dengan saya, selalu kalau kata nak pergi rumah kawan saya ni mesti dia tanya Aishah nak makan apa.🙂 Ari tu saya cakap, megi pun okay bibik. Bila saya sampai, dia dah siapkan megi. Ari tu saya pun pernah masakkan dia mee goreng.

Malam ni saya akan pergi berbuka kat rumah kawan saya ni. Anak2 dia pun okay je walaupun yang bongsu tu nakal betul sampai saya pun berdebar tengok dia panjat sana sini, turun naik tangga etc.

Tadi saya beli tudung kat kedai Mak si Milla AF tu. Hihi. Sembang-sembang rupanya pernah berjiran kat Puchong, satu taman lagi. Haha. Ceritalah yang saya selalu gi makan kat Embun Urai tu. Beli dua helai tudung kat situ then, beli inai.

Okaylah. That would be all.🙂

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

1 thought on “Beli tudung”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s