Open house. Planning ;)

Hi!

Since I dah pindah masuk ke rumah sendiri ni, ada juga permintaan kawan-kawan nak datang. Tapi biasalah, bila hidup sendirian, segala belanja lepas masuk rumah tu, sedihla sikit. Duit simpanan pun tinggal baki ala ala je. Tapi awal-awal masuk dulu pun I was hoping that, bolehla buat openhouse masa raya nanti.

Walau bagaimanapun, family I macam selalu je datang, sebulan sekali kut, I akan masak2 kat rumah I ni. Teringat pulak masa first week masuk and pakcik makcik and family datang lepas kenduri, I tak cukup pinggan! So terus gi beli kat kedai runcit, pinggan plastik pun boleh kan. HAHA.

Eh, planning I, dalam rasa yang malas nak bersosial ni, I plan juga nak ajak kawan-kawan yang dekat-dekat, rapat datang makan-makan kat rumah, tidaklah berapa open. HEHE. Kawan I si F akan jadi co-host, I lantik dia sebab I tak rasa I dapat handle semua tu. Gitu. I plan nak masak tau.

Okaylah, nanti I akan update tarikh and kalau rajin, up menu dia sekali.

Semalam I ngan F dah start beli barang2 macam periuk, bekas besar2 untuk letak dishes… meja lipat. HAHA.🙂

Semoga semua perancangan menjadilah, InsyaAllah😉

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

4 thoughts on “Open house. Planning ;)”

  1. insya Allah.. memang niat gitu, hehehe.. 28hb ni turun tapi kejap je, sebab nk kejar kenduri adik 30hb

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s