I hope you don’t mind…

It’s been almost 9 years since my first post in this blog.
Kawan2 yang rancak dulu mengomen pun dah takde sangat. Beralih ke FB, twitter and Instagram dah mostly.
I guess I je yang masih lagi rajin nak menulis. Kat insta dan twitter and FB pun masih juga aktif. Can’t help it. Agaknya maybe sebab masih single, and kawan-kawan sebaya yang sama status pun kurang, aktiviti pun kurang so masa lebih kepada social media pulak agaknya.

Oh well, ramai dah beralih ke tempat yang lebih baik since we started to blog. Lagipun wordpress tak berapa fancy kalau nak dibandingkan dengan blogspot, unless you own a paid blog. But, itu ikut tujuan you all nak berblog. (talking like you all, like there are so many readers gonna read this, whtev, it’s my blog anyway).πŸ˜›

Tujuan I berblog mostly for my own reference. Walaupun kadang-kadang bila review post lama rasa macam what the heck I’ve written tapi itulah, itulah yang membentuk dan menjadikan diri ini, begini. Hopefully, I learned something.

The most important thing from blogging is I made friends, friends yang memang sekepala, that’s the best part of blogging.πŸ™‚ Hopefully they will be friends for life.

Yesterday I had to face the reality of this life, that I am still a part time student with only one more semester away from the time I should be graduated. Actually I dah masuk kategori extend but in my case my SV said, it’s ok for the part time student. Well since both of my SV are in the same industry and we met few times for a meeting in the same sector, they understand how busy I was (am) but they agreed (I too) that business shouldn’t be the obstacle instead I should challenge myself more! I have to be more disciplined!

One of the statement that hit me the most from my Prof was “tok sah duk ngadap tivi tu… cerita-cerita tu tak payah tengok!” demmmm I watched a lot of tivi programs in my free time!

πŸ˜›

Okaylah. This year there will be inter agency game and I signed up for three games, badminton, bowling and volleyball… Not because I am so good, but because of there’s no enough ladies to play. So, I will try my best.πŸ˜‰

Wish me luck!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

7 thoughts on “I hope you don’t mind…”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s