Tinder ting ting

Hello,

So, apparently I have no heart to delete my Tinder account yet, not that I have new matches… pun.

Ada orang try ke? Ida? How’s that for you so far?

I met few nice people and one that is not so nice, one is nice but moody and then, two that don’t really care, just for fun.

I am not sure how to go about this from here.

🙂

 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

5 thoughts on “Tinder ting ting”

  1. Ida baca review so far macam negative vibe je Tinder ni. tapi takpe, ida da donlod app dia. nanti ida update cemane, ada matches ke idak.. hahaha.. baru je nk tanya echah apa perkembangan terkini Tinder.. tup tup chah dah jawab.

    kadang2 betul kata Mary of He’s Just Not That Into You, we have so many technologies these days only to be rejected through them. sms, whatsapp, wechat, baitulmuslim, nikah.com, myspace, Tinder and whatnots. huh..

    but, never give up though. cheers!

  2. update sikit.. ida dah ada a few matches thru Tinder. tapi macam slow sikit la perkembangan dia, lagipun, pilihan tak banyak sangat..

    so ida install Daboo. pehhh.. ramai lagi orang kat Daboo. so pilihan lagi banyak la. cuma bila ramai orang, macam2 jenis manusia ada la.. kena hati-hati sikit. sebab ramai mamat yg x serius pun, nak pick up ladies je. selamba nak rak ajak kahwin lepas chat 2, 3 patah.. ida pun tak paham.

    oh well.. wish us both some luck..

  3. so far dah ada la kawan sorang.. tapi dia baru VSS.. suka kawan dgn dia, kelakar.. but then bila unemployed, quite a damper la kalau nk ajak couple, hahaha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s