Of clothes

Sekarang ni tengok instagram or blog or even in real life, nampak cantik dan sopan saja bila ladies pakai skirt labuh and palazzo tu berjalan-jalan.

Saya cuba pakai jugak tapi macam tak kena je dengan diri sendiri. Hehe.

Palazzo

Saya rasa macam seksi sikit palazzo ni. Padahal jeans pun sama je kut. Anyway saya lebih selesa pakai jeans buat masa ini.

Skirt labuh (kembang/flare)

Dulu saya suka pakai, tuck in dengan blouse, tapi masa gi kerja saja kut. Kalau nak berjalan-jalan macam terlalu cantik dan tak berapa praktikal, kecuali kalau nak hadir special weekend event macam birthday ke, minum minum cantik ke. Kalau sesaja tak boleh sebab maybe I end up main boling la… main badminton la. Susah pulak kalau pakai skirt.

Skirt labuh (mermaid)

Bila tengok ladies pakai berjalan-jalan macam sopan sangat. Tapi for now, saya tak reti lagi nak pakai berjalan-jalan kecuali kalau kebetulan lepas kerja, atau attend event/kenduri during weekend.

Jubah/Dress

Yang ni saya suka jugak pakai tapi depends on mood.🙂

 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

2 thoughts on “Of clothes”

  1. ida sekarang sibuk beli baju kurung je utk pergi kerja.. ye lah, nak pakai dress kat opis mana boleh..

    tapi hari Ahad kitorang kerja pakai sport attire satu hari.. best!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s