Weekend over Dilwale 2015 and siblings meet up.

Finally I’ve watched Dilwale for few times. 4 or 5 times.

Walaupun macam lambat.. tapi I suka. I suka lagu Janam Janam tu.🙂

I suka tengok Kajol yang cantiknya lah… dan Shahrukh yang handsome❤

Saturday and Sunday I had nice gossip session with Ninad. Hehe.

Afternoon Sunday I’ve spent most of the hours with my siblings, and I got to see my latest niece… Faqihah, anak my brother, Firdaus. Oh,  she’s so adorable!🙂

x

When I paid for lunch, my sister insisted on sharing the bill. It was funny, katanya segan sebab dia dah kawin and dah kerja but I still belanja dia makan. Huhu. I was like, whatever it is, you’re still my baby sister. (Dalam hati je… nanti dia perasan).

x

Hari tu ada orang bagitau saya, dia kata saya ni macam tak berapa reti kecek Kelate. Hmmm. Nak buat macam mano.

x

Cukuplah dulu. Petang ni I ada meeting with Tok Pa, di MITI. Tak tau la apa nasib petang ni. My boss yang sepatutnya present paper petang ni kata tak dapat hadir sebab our Minister nak dia siapkan kerja hari ni juga.

Wish me luck!🙂

 

 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s