That curry pasta!

image

So then, I was running out of things to eat for berbuka. Actually I cuma tak mau makan nasi jer. Sebab sikit sangat I makan, bazir letrik je masak nasik pakai periuk nasi elektrik tu. Pastu selalu buang banyak nasi sebab walaupun masak sikit, masih jugak tak habis.

So, I fikir-fikir, I pun decided to cook curry, but nak buat macam kuah laksa sikit, nak makan dengan pasta.

So, jadilah kuah kari/laksa salmon I ni…

Bahan-bahan kari sama je la macam sebelum ni, cuma this time, I tambah daun kari and cili boh for extra kick!

Bagi I okay je taste dia tapi tak pasti orang lain boleh makan ke tak. Hahaha.🙂

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s