Birthday

Hari Sabtu hari tu birthday aku yang ke34. Tak sangka dah 34 pun belum kahwin lagi. Haha. Betul. Dulu aku rasa umur 34 tu dah tua. Mak aku masa umur dia 34, dia dah ada 6 anak.

Tapi sekarang ni aku rasa 34 tu macam muda lagi. Apa kena entah dengan aku. Mungkin orang lain tak setuju tapi bukan salah pun perasaan aku ni.

Apa yang best masa birthday aku? Tak de apa istimewa pun. Dah tua kut. Haha. Tapi gloomy sikit sebab aku tidor je. Malam malam aku keluar cari kek. Entah kenapa nak kena makan kek juga walaupun dah tua. Haha tua ke?

Apa apa pun, all the best to everyone. Bye.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

4 thoughts on “Birthday”

  1. haah la, masa mak ida umur 35 anak dia dah masuk 8.. ida gak yg tak menurun bakat mak tang tu..

    takpe lah, ada rezeki kita untuk bertemu jodoh dan beroleh zuriat, insya Allah.

    have a great year ahead🙂

  2. eh rasa mcm dah komen tapi tak tekan ‘hantar komen’

    komen saya:
    awak nampak cantik dengan baju tu lah.. birthday girl.

    maafkan saya. lambat wish.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s