nescafe tarik

Yeah, that one

I belum pack lagi ni. I belum tahu lagi tema cuti ni. Glam ke, sport ke, kasut mana nak pakai pun tak decide lagi.
You nak pergi tempat tu kan. Tu elok pakai sport shoes.
Tapi hari tu I pergi pakai flat ja. (flat yang macam boots tu – maybe should wear that shoes)
Jauh you nak jalan, besar tempat tu.
Hmmm. Handbag mana nak bawa pun belum fikir lagi.
Oh. Ha, yeah, yang tu paling penting tu. (Being sarcastic)
Yup, penting oke?

Advertisements

One thought on “Yeah, that one

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s