Cliche; on LP

It was January 2001, when I had a boyfriend (cinta monyet), lepak di KLCC during a short break from my year in Matric, my boyfriend and I shared the earphone (sorang sebelah) listening to Linkin Park. Itu caranya dating I zaman dulu-dulu, bawak walkman tu kan biasa-biasa je zaman tu.

Then, I dapat hadiah masa farewell Matric, main tukar-tukar hadiah tu, ada seorang lelaki ni, di kad tu tulis macam ni;

It’s true
The way I feel
Was promised by your face
The sound of your voice
Painted on my memories
Even if you’re not with me
I’m with you

Sebab I suka LP so I tau la ni lirik lagu dia, but member lain dah start jiwang dah… Hmmm zaman muda.

And, poster LP je I gantung di bilik I sepanjang first semester, 2001 di UPM. Beli Galaxy sebab nak poster tu!

I tak follow sangat LP lately but selalu karaoke lagu LP. Rock katanya.

Anyway, farewell Chester Be, rest well, rest in peace.

(Though I love Mike Shinoda more)

Advertisements

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s