Lagu Anuar Zain

  • Tengah dengar lagu Anuar Zain, sejak jadi Joox VIP ni (sampai Oktober je kot) best dapat dengar lagu tanpa gangguan.
  • Lagu Anuar Zain dalam playlist I semuanya jiwang-jiwang jer. I wonder ada ke lelaki yang jiwang macam ni, lirik semua best jer. Dan comel. Cute… Kadang-kadang tergelak dengar lirik tu. Tapi lagu dia memang best dan teliti rasanya. Dari sebutan sampailah ke muzik…. 5 per 5 bintang.
  • Kadang-kadang kalau lagu yang sedih tu, rasa sedih sekali, tanpa disedari meleleh air mata hahaha. Padahal tak dengar sangat pun lirik apa dia cerita dalam lagu tu tapi entahlah.
  • Pastu kalau dengar lagu yang ada elemen positif, cinta baru nak berbunga-bunga tu rasa comel sangat, kelakar pun ada lirik dia. Well, I memang minat dia since dulu-dulu lagi kot.

πŸ™‚

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s