Alasan

Suka selfie…. nak buat macam mana!

20170926_080623_001 Sebenarnya colour lipstick ni yang buat I rasa over cantik! Sabar jelah kan! Recommended kut siri lipstick matte from elianto ni. I suka dua colour ni, 102 (rusty) and 103 (rosewood). I really hope that they will always be there. Bukan apa, sebab elianto ni suka sangat cancel or discontinue lipstick tiba-tiba jer… yang I suka pulak tu. I rasa dah 3 kali kena macam ni. I tak faham kenapa satu-satu jenis lipstick tu kena discontinue. Bukannya tak laku sebab selalu je habis. Especially yang rosewood ni and satu lagi I dah lupa dah apa namanya/kod sebab beli sekali je, lepas tu hilang and bila nak beli lagi, dah discontinue katanya.

Hari tu I nak gi beli 103 sebab boleh tak I tercicir lipstick tu… I letak dalam poket seluar masa kursus lepas tu sedar-sedar takde, puas cari siap ingat I gi mana gi mana di sekitar tempat kursus, toilet and tempat tea break, hampa! Sabtu tu I gi cari kat elianto Alamanda, ada promo pulak beli 2 RM36.80… so I ingat nak beli je 103 dua batang (takut discontinue) tapi boleh pulak 103 tu habis, tinggal sebatang je! So lepas try-try, I pun beli lah 102 tu satu. Tengok-tengok cantik pulak. Heee. (I rasa cantik).

Okaylah. Nak sambung buat kerja.

Advertisements

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

3 thoughts on “Alasan”

    1. Itu yang murah kak nana… I am not sure kenapa surprise… mahal sgt ke murah sangat? Please spend some time surfing the lipstick price k… nampak sangat kak nana busy hahaha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s