Tak suka

Lah orang yang cakap je… tapi buatnya tak. At the same time, tak suka juga dengan orang yang tak cakap apa-apa tiba-tiba dah ada. Eh, banyak songehnya. *Grin*

I think I like someone lah. Tapi tak tau dia suka saya ke tak. Adui. Tak best langsung kan perasaan macam ni, macam budak sekolah pulak teka teki perasaan sendiri wekkk.

Tapi, I masih macam dulu, suka suka pun, I don’t have the courage to tell someone that I like him, haha. Eh, ari tu buat kuiz macam dapat “Courage”.

Screenshot_20170925-162154

Hmmm ahhaha

Tonight I will start joining a bowling league game, just because it’s quite cheap and harmless pun. RM30 for 4 games is cool. No interesting tv shows anyway. 😛

Till then, bye!

 

Advertisements

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

3 thoughts on “Tak suka”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s