Entah kenapa rasa tak puas hati

Tak ada apa sebenarnya, cuma kadang-kadang ter-reflect perasaan hati dan pandangan akal kita kat orang lain. Senang saja, sekarang ni tak perlu berkawan pun kita rasa dah boleh menilai orang kan? Cukup sekadar follow di Instagram pun kita dah rasa kita kenal orang. I lah tu.

Tak perlu kot ada rasa macam tu. Takde kot-kot, tapi memang tak perlu. Cuma kalau ada rasa terdetik tu, fikir lah lama-lama sikit, dah besar-besar ni kan. Kalau nak ngomel pun try to put it positively, jangan nak focus on negative things saja.

Cuma, tetap tak puas hati kadang-kadang tu… kelakar pun ada so if I, I kan cari distraction like writing this or pergi sembang ngan sapa-sapa lah pasal benda lain, sampai terlupa apa yang tak puas hati sangat tu.

šŸ™‚

 

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s