Whatever

  1. 2019 – nampak macam I akan ditukar portfolio – akan start buat kerja baru yang entahlah, I malas nak fikir lagi. Kalau ada I hadap je. Kan, bila kita dah macam rasa tak ada guna nak gaduh sebab orang dah bincang tanpa libatkan kita pun, dah buat macam-macam keputusan, jadi I anggap ini semua cabaran tugas saja. Mostly buat benda baru, jadi satu advantage juga, bagi I ini semua sebab I (my unit) was (am) good at starting things jadi, yeah, more new things to be initiated by us next year.  Mula-mula tu  I macam tak kisah, but bila tengok kerja-kerja I tahun ni yang dirancang untuk dilancarkan next year dah nak siap, tiba-tiba  bagi kat orang lain. I mula-mula macam, wth???? But then, malaslah nak gaduh, I bukan boss pun nak ubah2.
  2. I pun tak faham juga dengan orang yang fake. Ada dah kes yang depan-depan I ni, sebab terlalu banyak cover, dia dah jadi macam pening dengan pelbagai alasan dan reasons yang dia reka cipta selama ni. Kadang-kadang berbelit sampai orang pun dah perasan, like… why?? Eh, at least kalau nak act fake or (sometimes dia tak perasan dia fake) boleh tak berpakat dulu? Kita fake sama2. Ini, obvious gila tahap faking surprises sampai I pun malu.
  3. Apa lagi? eh, percaya tak konsep soulmate? I rasa I jumpa dah soulmate I yang mana tak perlu pun jadi hak I. Bila kami sembang-sembang, it seems like we used to be in the same surrounding years and years back. But, sekarang ni baru tahu, tipulah kalau dalam hati I tak terfikir – kenapa lambat sangat I dipertemukan dengan dia. Well, setiap orang hadir dalam hidup kita dengan pengajaran tersendiri, kan? Wish us luck.
  4. Bff dah kahwin last week, adeh. Rasa cam nak ajak gi lepak lepas kerja pun dah tak boleh. HAHA. Sedih sebab kurang geng tapi happy for her and her husband.
  5. Kerja took most of my time these final months, I basically had no weekend since the mid of Nov. I am so tired, rasa nak baring je all the time. So tua.
  6. Hmmm takde dah. Bye.

One thought on “Whatever

  1. Still here but not blogging anymore. To my surprise, you my friend is a very consistent person…. Keep up. You’ll be surprised the legacy you’ll leave behind

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s