Makan durian….

Makan…jangan tak makan…

[taz, medcham, fahmi and oren]

hmmmm…..best!

[oren, fish, tm and me…]

khai…tukang bayar….[echah rm2.00; fahmi rm2.00…] heheπŸ˜›

[tm, me, nolee and khai…]

p.s : thanks en.khair!!!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

12 thoughts on “Makan durian….”

  1. sedapnya durian… nanti nak carik la. dah alang-alang kat Alor Star ni… baik i makan pepuas kan? hiks.

  2. durian sedap!! lagi sedap jika dimakan & dikongsi bersama rakan2 yang cool~ saya juga tiap2 minggu makan durian.πŸ™‚

  3. oh durian .. the mere sight of your thorn makes me go crazy .. sedapnye durian .. sedapnye .. kenapa saya tiada pada waktu dan di lokasi kejadian? kenapa saya boleh miss acara makan durian kegemaran saya????????????? kenapa???? kenapa???? KENAPA???????

  4. cik teh, makan la puas2…walau di mana anda berada…

    bug, yeah…memang best!

    AyUmi, takpe…itu semua dunia semata2….

    paris, pada hari berkenaan mu berada di kl…menemankan ayahanda mu…remember?πŸ™‚

  5. I was there at taman warisan before korang start u guys punya durian feast. pity we (missus and I) didn’t stick around. dia amat suka durian! saya so-so la.

  6. Semalam, lepas lunch, my husband keliling Bangi, cari durian for me; tapi tak jumpa. Putrajaya ada ya. Di Taman Warisan ya.

  7. faruqy, nevermind, u guys sure got better things to take care of..hehe…biar kami yang bujang2 ni henjoy! yeah yeah!πŸ˜›

    chech…dekat jalan nak masuk umah echah ada sokmo orang jual durian…kat warisan pun ari tu ada pesta herba tu…tu yang ada jual durian…hari2 biasa am not sure la ada ke tak…

    nono…makan jangan tak makan…tulah…okaylah kalau termengidam ke apa ke tak payah nak tunggu musim…sekarang ni kat jusco pun ada jual durian…tapi lagi best beli durian yang berkulit dan berduri lagi la daripada beli yang da siap pack kan? hehe…

  8. hahaha..seronok giler aku tgk korang makan….aku ni every week kalau ke pasar papa si wafiy mesti beli durian…satu rumah bau durian..sampai si wafiy naik pelik awatlah mama dan papa dia dok bersusah payah makan benda berduri hahahaa…konfius dia

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s